Bra uppdatering ;)

Jag är liksom världbäst på att uppdatera bloggen, i know!
MEN (!) jag tycker det är acceptabelt, jag har ett liv nu, jag har något att leva för, jag älskar mitt liv - mitt barn. Spenderar all min tid med min älskade lilla son :)
Vad har hänt sen sist? Mycket! Vet inte ens vart jag ska börja eller sluta ;)
Rasmus har lärt sig att vända sig från mage till rygg
Mycket stadigare i kroppen, behöver knappt stödja nacken längre
Ler och jollrar för fullt
Har upptäckt händerna
Är en riktig tv nörd ;)
Väger 6700gram
osv osv.
Han växer så det knakar!
 
Förra helgen döpte vi detta underbara gossebarn :) Jag är ju inte direkt gudelig av mig, men dop är en tradition, så min son skulle bli döpt!
Min helt suveräna, bästa vän Victoria hoppade på bussen och kom hit för att få äran att vara gudmor/fadder åt Rasmus :) Victoria är bara så bäst, hon har finns alltid där, dag som natt! Hon har under en väldigt lång tid orkar lyssna på mitt gnäll, stöttat och pushat mig :) Känner att jag gjorde helt rätt val av gudmor! :D
Bjuder på två bilder syster Mari skickat åt mig :) Har några bilder i mina kameror, men har inte orkat/haft tid till att sätta in dem på datorn än :)
 
 

Jag har varit otroligt lycklig i 3 månader nu! Visst, jag ska inte förneka att det varit tufft ibland, att jag velat gräva ner mig osv. Men jag bara älskar mitt liv nu, Rasmus gör mitt liv värt att leva, han är mitt allt <3
3 månader med våran lilla skatt.. Fortfarande helt ofattbart att han är här. Kan fortfarande stirra på honom i evigheter :)
 
Mina fina morsdagsblommor <3
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0