Trött onsdag

Fyfan säger jag bara.. fyfan
Är så trött att jag snart inte kommer ihåg vad jag heter.
Tre nätter med extremt dålig sömn pga klåda, men klådan har typ hållt på i en vecka. Igår kväll var jag bokstavligt talat påväg atr hugga av mig fötterna. Klåda är fan bland det värsta som finns! Utan tvekan skulle jag byta bort denna klåda mot den hemska foglossningen jag hade förut!
Var i måndags och lämnade blodprover. Inget fel på levern iaf. Väntar nu på svar om gallsyran.. De tänkte om det kanske är graviditetsklåda. Men nja, utslagen jag fått ser ut som exem och graviditetsklåda brukar bara över hela kroppen. min klåda håller sig till händer och fötter. Träffade en läkare idag och fick utskrivet medicin som jag ska testa tills svaret på gallsyran kommer.
som pricken över iet har jag åkt på en jävla förkylning också. Precis vad jag behövde!
Sen är det samtal hit och dit. Jaga läkaren, försöka komma fram till försäkringskassan, arbersförmedlingen som bombar min mail osv osv. Är nu så slutkörd av allt detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. Sitter nu i valet och kvalet om att skriva ut mig från AF bara för att slippa ett orosmoment. sen börja ta ut föräldrapenning så fort det kommit igång.. äh jag vet inte. Det enda jag vet för tillfället är att jag ska lägga i mer ved i kaminen, sen ska jag lägga mig i soffan och sova en stund. Måste passa på medans klådan är någorlunda under kontroll.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0