jävla f-kassa

Nu får det FAN vara nog! I flera veckor har jag väntat på att få besked om den där förbannade graviditetspenningen. Varenda jävel på försäkringskassan säger olika saker.

Kvinna nr 1: "Jag ser här att utredningen av din sjukpenninggrundande inkomst verkar vara klar, det är nu avdelningen för graviditetspenningen som ska ta ett beslut. Men du ska ha fått ett brev med information om att det kan ta längre än 30 dagar. Lägger till här att du vill ha svar och de får höra av sig till dig snarast".

Kvinna nr 2: "Nej vi kan inte ta något beslut, avdelningen som utreder din sjukpenninggrundande inkomst har inte gett oss något klartecken, så deras utredning är fortfarande igång. Du ska ha fått ett brev där du blivit informerad om att ett beslut kan ta längre än 30 dagar eftersom du inte har någon fast anställning blablabla. Jag tycker du ska ringa och be att få prata med någon på avdelningen för sjukpenninggrundande inkomst och höra vars de sitter fast och hur länge de tror att det ska ta innan de kan ta ett beslut."

Jadå. Jag ringde och tjorvade med den där satans automatiska svararen. Till slut kopplade den mig till växeln. Sa till kvinnan att jag ville prata med någon som har hand om SGI (förkortar nu).
Blev kopplad till SJUKERSÄTTNING. Alltså herrejävlar vad förbannad jag blev.

så kvinna nr 3: "du har kommit fel, jag har hand om sjukersättning. Jag kan koppla dig till graviditetspenningsavdelningen".
döööh, har ju redan pratat med de tomtarna. Svor och var lite väl otrevlig. Men min stubin var slut.
Får även här höra att jag fått ett brev som säger att det kan ta längre än 30 dagar. Denna kvinna hörde hur upprörd jag blev så hon försökte ge mig svar på mina frågor trots att det inte var hennes avdelning.
Fick veta att utredningen ännu är igång. Att de bett om att få uppgifterna jag lämnat styrkta av min arbetsgivare.
Sen sa hon att vi ändå kan gå igenom min sjukskrivning, för det var hennes grej! Fick då veta att jag inte sjukanmält mig på rätt sätt.. suck.
alltså please. Jag orkar inte mer.
Men nu är jag iaf sjukanmäld på rätt sätt, tydligen ska jag anmäla mig som sjuk inom arbetstjofräsan också. hade bara anmält mig sjuk från AF.. aja.

15e blir jag utskriven från AF. Får inte vara med där längre när jag får förlängt sjukskrivningen hela tiden. Man får bara vara sjukskriven 4 veckor när man har aktivitetsstöd.
Så nu skiter jag i allt. 15e blir jag åtminståne fri från en plåga. Att jag blir helt utan pengar får jag leva med. För första gången under mitt och Freddes fem år långa förhållande kommer Fredde var tvungen att försörja mig. Fyfan.
Vill inte leva på hans pengar! :( Vill ha kvar min självständighet och kunna betala min del av kakan.. Men jag måste inse att det inte går just nu.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0