Torsdag

Första gången på flera veckor som jag lyckats skrapa ihop 5 timmars sammanhängande sömn! Blev chockad när jag såg vad klockan var när jag vaknade! ;p
Läkarbesöket gick sådär.. Jag håller inte med om läkarens teorier till klådan. Fötterna trodde hon kunde vara svamp och händerna är torr hud. njäh. Nog är det något annat! Fick utskrivet kortisonsalva iaf. Vi kom överens om att köra på symtomlindring tills efter förlossningen, så får man se om skiten försvinner då eller om vi ska påbörja utredning och annan behandling.
Sen fick jag veta provsvaren från igår. Leverprovet var bra, svar på gallsyra kommer först imorgon. Däremot var urinprovet mindre lyckat, har tydligen protein i urinen, vilket är mindre bra. Så imorgon måste jag på labb igen och lämna nya prover..
Som tur är så håller sig blodtrycket på en bra nivå, lågt som vanligt. Så läkaren tyckte att jag inte behöver oroa mig. Men nu fasen avlöser det ena det andra. Klart som fan att jag blir orolig! inte för min egen del, men för bebis! Vill inte att något ska hända med bebis..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0