Måndag

4 dagar kvar till BF!

Idag var det tungt att stiga upp. huh. Somnade alldeles för sent. Konstigt att jag klarade av att vara vaken så länge med tanke på att jag var helt slutkörd efter all matlagning. Tog mig med nöd och näppe upp för trappen!
Fått vara upp två gånger också inatt. Ska inte gnälla! Är otroligt glad över att detta springande på toa kommer först nu :) Visst hade jag en period i början av graviditeten då jag ibland var upp 3-4 gånger om natten för toabesök. Men största delen av graviditeten har det varit en gång eller ingen gång alls :) beroende på om jag kunnat hålla mig från att dricka vatten innan läggdags ;) har en tendens till att bli äckligt törstig på kvällarna..

Aja. Idag är det dags för ett besök hos barnmorskan igen. Förhoppningsvis sista gången nu! :) Har inget emot att vara där, men vill jag ha ut bebis!
Gruvar mig lite inför att köra bil idag. Blev helt slut efter duschen som tar sin lilla tid nu med alla krämer som ska smörjas in.. huh.
Bara jag kör försiktigt ska det väl gå bra. Ska passa på att handla lite nödvändigheter när jag är i Kalix, så jag inte behöver köra dit fler gånger den här veckan :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0