drömmar

De där sjuka drömmarna höll sig borta ett tag, men nu har jag haft sjuka drömmar igen i tre nätter. Känns som att jag ska bli galen. I de senaste drömmarna har en viss person dykt upp, av någon konstig anledning. Det är en person som jag verkligen INTE vill ha i mitt liv, som jag bara vill kräkas åt. Denna person har jag inte ägnat en tanke på lääänge. Så varför dyka upp nu?
I två av drömmarna har jag varit påväg att förlora Fredde pga denna person. Snacka om panikångest när jag vaknar på morgonen. Som jag sagt tidigare är Fredde allt för mig. Står inte ut med tanken på att förlora honom. Så jag har verkligen haft en klump i hjärtat de senaste dagarna, en klump som suttit kvar efter drömmarna.
Längtar så förbaskat tills han kommer hem imorgon <3
sedan har drömmarna också haft våran lillräka på besök <3 En perfekt liten tös. Drömde om lillräkan precis innan jag vaknade, så kan nästan fortfarande känna lukten av henne (trots täppt näsa) och känna tyngden av henne i mina armar. Ja, jag har gosat bebis hela morgonen i drömmarna <3

Nästa vecka är det dags för ultraljud! Bara några dagar kvar, och tiden har börjat snigla sig fram.. Tur att Fredde kommer hem imorgon. Sen ska jag jobba dagarna fram till ultraljudet. Så tiden kommer nog gå fortare då :)

Tycker att jag börjat känna av lite fladder i magen de senaste dagarna. Är dock inte helt säker.
Sa det åt Fredde men kände mig samtidigt dum. Tänk om det inte finns någon räka där inne när vi är på ultraljud, och att fladdret egentligen bara varit tarmrörelser? hemska tanke.
Försöker tänka positivt. Nu är det fasen våran tur att få bebis! :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0