Torsdag

Fullt upp idag igen :) Efter 10 idag åkte jag till Kalix för att fixa de där sista papprena till graviditetspenningen. Chefen satt på sitt kontor, tur! Lämnade papprena där. Så jag hoppas hon fyllt i dem till imorgon, tänkte fara in till lokalen och se efter.
Ficl hjälp med de sista uppgifterna från lönekontoret.
Arbetsförmedlingen var ju inte så mycket att hurra över. Fick ansvisningar om att jag måste söka några usk jobb i Luleå..
Varit hos syster yster och hälsat på. Blir så bebissjuk när jag ser min söta systerdotter! Och svårt att fatta att jag blivit moster för 5 veckor sedan?! Nåväl, det är tur att jag snart får en egen bebis att gosa med ;) <3
Vi var till Gks i Morjärv och shoppade lite :) Fick mig nå fin fina grejer! :D men nu har jag köpstopp.

Hann inte göra så mycket när jag kom hem. Freddes föräldrar och syskon var och hämtade mig för att vi skulle och gratulera morfar på hans födelsedag :) Kändes först lite lustigt att sitta där utan Fredde, men efter ett tag kände jag mig lika bekväm som när Fredde är med :)
Vi har ju ändå varit tillsammans över 5 år nu, så börjar ju vara på tiden att jag kan umgås med Freddes familj fast han inte är med ;) Eller det är han ju på sätt och vis alltid, jag har ju liksom en del av honom som sprattlar i magen :) <3
Ju längre graviditeten går, ju mer och mer känns det som att jag börjar tillhöra familjen :) hehe. Nu blir dem ju aldrig av med mig, vare sig dem vill det eller inte! ;) haha.

Dammtorkat och julpyntat lite i hallen och köket medans jag eldade :) Garderoberna i hallen fick sig också en ordentlig omgång!
Synd att bäckenet börjar värka så förbannat när jag håller på med sånt där, annars hade jag nog fortsatt ett tag till.. Men neej. Har varit sängliggande i en timme redan..
Nu kommer Mr.Blund känner jag ;)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0