Ännu en jävla måndag..

Ligger fortfarande kvar i sängen.. För kallt i huset för att jag ska vela stiga upp..
Vaknade av att sköterskan från psyk äntligen ringde. Blev riktigt förvånad måste jag säga. Dock tråkigt att det inte är intresserad att lyssna på en när man i princip fått sin diagnos och blivit hemskickad med medicin.. Det fokuseras på min ilska och mina raseriutbrott. Att jag jämt är nedstämd och mår dåligt och är ständigt trött, de är något man inte riktigt bryr sig om. Känns det som i alla fall.
Får väl se om de blir bättre när jag får börja gå till närpsykiatrin här i Kalix. Kanske kan få bättre svar på mina frågor.
Sköterskan sa i alla fall att hon ville öka upp min medicindos. Känns inte så bra, med tanke pp biverkningarna jag hade när jag började med medicinerna.. och jag har tre arbetspass bokade denna vecka. Får se hur det kommer gå. Vill inte säga bort arbetspassen heller, räkningar måste betalas och medicinerna är dyra..

Kommentarer
Postat av: Mia Forsberg

Jo jag sparar också allt på datorn som tur är, så jag hade ju kvar uppgiften :) Sen brukar jag även mejla uppgifterna till min mejl så jag kan ta fram dem vart jag än är :)

2013-03-19 @ 20:22:23
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0