drömmar

De konstiga drömmarna fortsätter. haha.
Här om natten hade jag somnat på soffan och självklart såg Fredde någon sniperfilm. Inte så svårt att lista ut vad jag drömde om när Fredde lyckats tvinga mig till sängen? Det var liksom ratatatatata blandat med andra sjuka grejer, och så lite mer ratatatata..
ojoj. haha.

Inatt däremot drömde jag om våran bebis <3 Var fortfarande lite sjukt innehåll, men jag fick se en sååå underbart söt liten bebis! En liten pojke med stora blå ögon och lite fjun på huvudet. ojoj. Jag har idag haft en extra längtan efter lillräkan, vet inte alls hur jag ska klara av att vänta till februari?!

Tycker Fredde verkar se fram emot lillräkan mer och mer också :) Han planerar långt framåt vad vi måste köpa, föräldraledighet osv :) här om kvällen började han på skoj att prata med den obefintliga magen ;) slutade med att både han och jag låg i sängen och vred oss i skratt ;) vi båda kände oss sådär lagomt knäppa :p
Tänk att Fredde var så emot barn när vi träffades. Han sa alltid att han aldrig ska ha barn och att han alltid har sagt så. Och nu ska han ha barn, och ser fram emot det ;) och han har ju till och med lovat mig 2 st ;) haha.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0