Torsdag

Hur firades nyårsafton?
Vi gjorde god mat här hemma, ugnspotatis, kyckling och pepparsås å så en god sallad till det :) mmmm.
Till kvällen tog vi hundarna och åkte till Emilia. Där var även Fredriks lillebror och hans kompisar och typ förfestade.
Efter halv tolv packade vi in oss i bilen och åkte till Kyrkans parkering för att se lite fyrverkeri :) Mina pojkar satt i bilen och sa ingenting, de bara satt där och höll stenkoll på oss som stod utanför bilen ;) haha. Så de är skönt att dem inte är rädda :) Det small några gånger också påvägen mellan bilen och Emilias lägenhet, men pojkarna brydde sig inte då heller, de har för fullt upp med att tänka på annat än några smällar ;)
Satt sedan och surrade hemma hos Emilia med henne och Daniel. Tror vi bestämde oss för att åka hem vid halv tre? Blev att se Skilda världar när vi kom hem :) Blev ett bra slut på året :)
 
Blev väl ingen vidare bra start på året, en massa rackel och irritation. Halva gårdagen spenderades i soffan då jag helt oväntat åkte på en rejäl mensvärk och har fått knapra i mig alvedon sen igår, det vägrar ge sig.
 
Annars händer det inte mycket. Min mobil ringer konstant och jag håller på att bli tokig. Det är bemanningen som ringer och försöker få ut någon vikarie.
Jag har inte varit tillgänlig mer än juldagarna + nyårsdagarna. Där emellan har bemanningen ringt och väckt mig flera gånger, att få samtal 6.50 nästan varje dag trots att jag INTE är tillgänglig är inte så roligt. Speciellt inte när jag har mina sömnproblem.
Lyckas jag somna om? Nej.
Måste jag ha ljud på min mobil då? Ja, det kan ju hända något och man måste få tag i mig. Men verkar fan som att jag tänka om på den punkten. I alla fall de dagar som är kvar av de som jag inte är tillgänglig.
 
Imorgon blir det tidig uppstigning, ska åka in till Kalix och vaccinera Felix och Taro. Hoppas på att de inte är allt för stressigt där imorgon, för jag hade tänkt hinna fråga veterinären en sak. Men när jag var där sist under dessa drop in, då var det fruktansvärt stressigt där.. Nå, får se hur det ser ut imorgon :)
 
Ska nu ta och fixa lite grejjor.. Som att sätta kattlådan i blöt, den behöver rengöras ordentligt.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0