söndag

många verkar tro att det är graviditeten som får mig att bli sjuk osv.
Nej, så är det inte. Det enda graviditeten gör är att få mig att krama toastolen så gott som varje morgon och vissa dagar må illa som satan.
All värk och att jag blir sjuk, det hänger ihop med min stress. Den blir inte bättre känner jag. Nu stressar jag upp mig över att vi är för många som kommer slåss om vikdagar i Nby-gruppen. Kommer bli totalt omöjligt att få pass. I veckan fick jag några förfrågningar, lekte precis då med telefonen så jag svarade ja inom några få sekunder. Ändå lyckas någon annan få passen före mig.
Inser ju att jag måste ta och gå intro på fler ställen om jag ska få ihop pengar och få en chans till lite högre föräldrapenning.
Men vart fasen ska jag gå intro? Börja om på nytt med vårdtagare och få nya kollegor. Får bara ångest vid tanken. Är ju så trygg med nuvarande stället :(
Ska stå ut med att vara i vikariepoolen tills mitt csn lån är återbetalt. Blir inte så många år till om jag nu inte får en fast tjänst. Sen ska jag nog sadla om. Trivs jävligt bra inom hemtjänsten, men arberstiderna och stressen är ju något som jag tydligen inte klarar av. Sen lär jag ju aldrig få fast arbete i hemtjänsten heller. Så lika bra att försöka spåra in på något annat yrke. Vad det nu skulle kunna vara..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0