Torsdag

Först idag lyckades jag få ivägskickat första kapitlet i den här kursen.. Snacka om att ligga efter!! Jag har satt deadline på mig själv till nästa vecka på söndag, så nu jävlar gäller det att lägga i en högre växel! Hur det nu ska gå med tanke på hur jag mår?
Aja. Jag kan inte göra annat än att försöka göra mitt bästa.
Har omprovet i Sjukvård som måste göras också.. Men det får fan vänta tills jag har mer tid.. Efter praktiken så sätter jag ju igång med 2 kurser till. Hoh hoh.
 
Praktiken idag var ju sisådär. Hände inte så värst mycket. EKG, ta längd och vikt på patienter, två operationer av "födelsemärken", en lumbalpunktion och en omläggning av en hemsk tå ;p haha. Jag som redan har problem med att se fötter, mådde inte nå vidare bra idag vid den omläggningen kan jag tala om! ;)
Skulle fått sticka för andra gången idag, men när jag skulle till att sticka så kom läkaren och ville ha patienten innan provtagningen. Efter det såg vi inte skymten av patienten igen. Tror nog denna patient virrade sig hem igen efter läkarbesöket ;D haha. En väldigt besviken jag! Bättre lycka imorgon! ;)
 
Sen jag kommit hem har jag inte fått så mycket gjort. Somnade sittande igen i soffan. hehe. Städat toaletten, tvättat osv. Smågrejer bara. Försöker att bara göra det viktigaste nu när jag mår så dåligt och är stressad.
 
Aja. Eftersom jag suttit och pluggat till nyss så har jag inte hunnit duscha eller äta kvällsfika. Så nu är det det som gäller innan sängen. FAN. Jag som hade tänkt få sova en timme extra inatt. Det sket ju sig! Kommer vara som en zombie igen imorgon..
 
Lilleman fick namnet Sickan :) Vet inte om jag sagt de? ;) hehe. Han är så mysig och kommer alltid och sover bredvid mig medans jag sitter och pluggar :) sötnosen!
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0