Torsdag

FAN FAN FAN FAN.
Jag klarade inte av att stiga upp på morgonen idag. Fullständigt omöjligt. Låg där som om jag vore förlamad.
Hade jag inte haft skolan hade jag nog sovit mig igenom dagarna. Är så fruktansvärt trött hela tiden.
Att hela tiden känna sig slutkörd, trött, känna att man ska gråta när som helst, ångest, känns sig värdelös osv, det är skitjobbigt.
Mitt mående blir ju inte heller bättre av att en person i min närhet har börjat spåra ur totalt. Jag är orolig och vet inte vad jag ska göra längre. Har försökt hjälpa, men poletten verkar ju inte trilla ner.
 
Har börjat fundera på att ta en dator och tv paus.
Vart jag än tittar så är det snack om barn. Gravidmagar, grav.test med ett starkt plus, snack om att man ska få sitt första barn, snack om att man ska få ett andra, tredje, fjärde osv. Snack om att man ska börja försöka få fler osv osv osv.
Jag pallar det inte längre. Kommer gå under om detta fortsätter. Så just därför funderar jag på att packa ner datorn.. Ok, inte packa ner bokstavligt talat. Datorn behöver jag när jag ska plugga. Men då åker datorn fram ENDAST när jag pluggar, inget facebook, inget bloggläsande, inget Aftonblad, INGENTING.
Man får ju ändå ingen respons här på bloggen, så lika bra att ta bort den också. Så fort jag skriver ett inlägg så ökar statistiken, men aldrig är det någon som kommenterar. Då får det fan vara!
 
Mm. Ska fundera på denna paus. Bara ta mig tid för att tänka på mig själv. haha! I wish.. Blir då grovstäd av huset, och plugga som ett as. Kan behövas.
 
Tack och godnatt.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0