Tisdag

Känns ju nästan olagligt att sluta före tre! Men men. Inte för att jag gnäller över det iallafall! ;)
Idag fick jag ta hand om "baren", helt själv. I början blev det en hel del frågor, men sen flöt det på. Nu kan jag kolla Ustat i sömnen ;) haha.
 
På morgonen var jag och gjorde upp en studieplan med studievägledaren. Hon tyckte också det lät sjukt att jag ska läsa 650p bara detta halvåret. Det är mycket mer poäng än vad som behövs. Hon skulle prata med lärarna så får hoppas på att jag får skjuta upp åtminståne en kurs.
 
Resten av dagen ska jag spendera mina timmar med att plugga och städa. Är supertrött, men jag måste verkligen ta tag i allt nu. Sömnen får vänta. Jag får ta och sova hela dagarna och ta itu med min depression i december, har inte tid att ligga och tycka synd om mig själv nu.
Var på bra humör tills jag gick in på facebook när jag kom hem.. Måste leta upp vart man tar bort det där som gör att man kan se vad andra gillar/kommenterar. Vill inte ha upp en massa jävla bilder på gravidmagar. Idag kändes det som att jag skulle gå sönder när det kom upp en sådan när jag satt och skrollade igenom vad andra skrivit..
Visst, jag missunnar ingen en graviditet. Jättekul. Verkligen. Men jag vill inte veta av sådant just nu. Just nu är det bara falsk glädje som kommer ifrån mig när det gäller sådant, för ärligt - ja, jag blir avundsjuk. Är det så jävla konstigt?
 
Nä. Lite städ innan jag sätter mig och pluggar. Inte ett dugg taggad längre efter de där på facebook och mitt hjärta gick i tusen bitar.
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0