Söndag

Delad tur idag. Pjuh!
De få timmarna jag var ledig under dagen lyckades jag inte vila! Så ja, jag är något trött just nu.. Städade och gjorde en massa annat, sen när jag väl la mig ner i soffan så gick det inte att stänga ögonlocken, de sprättade upp direkt! ;p haha.
Kvällen har gått som smort! Förbannat söta vårdtagare, man får skratta så mycket :)
Fick ett nytt namn av en vårdtagare idag ;) haha. Mitt namn är Sabrina, bara så ni vet! ;)
 
Annars så sitter jag nu och försöker gå ner i varv lite. Vill helst ligga i sängen innan klockan slår tolv, börjar jobba klockan sju imorgon..
Väntar också på att min stora kärlek ska komma hem :) Äntligen ska jag få ha honom hemma i hela fyra veckor! Känns helt wunderbart! Hoppas han inte stannar allt för länge i Granån innan han kommer hem, vill ju hinna pussa och krama han lite innan jag lägger mig :)
Meeeen, jag har en liten känsla av att jag kommer drabbas av min berömda mundiarre´ ;) Brukar oftast bli så när gubben kommer hem och jag egentligen måste ligga och sova ;) hehe.
 
Från ena saken till den andra.
Känner att jag sakta men säkert börjar komma på vad jag vill göra när jag blir stor. Som jag känner nu så vill jag verkligen jobba med människor! Nu gäller det bara att komma på inom vad, men det tar sig! Annars så skulle jag väl inte klaga om jag fick en fast anställning inom hemtjänsten, jag trivs!
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0