Fredag

Flöt på väldigt bra på jobbet idag. Var i byarna, tycker jag är där väldigt ofta nu! Men jag klagar inte, tycker dagen går mycket fortare när jag är där :)
 
Bestämde mig för att göra allt jag kunde för att inte somna i soffan efter jobbet som jag gjort de två senaste dagarna.
Jag lyckades!
Tycker inte om kaffe så värst mycket, men jag kokade mig några koppar och satte i en termos. Så har druckit några koppar äckligt kaffe, och sysselsatt mig med städning. Tycker inte det ser städat ut för 5 öre.. Behöver mer förvaring om jag ska lyckas få det så undanplockat som jag vill ha det!
 
Har funderat lite över nödvändiga saker som behöver köpas när lönen kommer..
Om lönen blir så bra som jag hoppats på, då funderar jag faktiskt på att fixa mig ett gymkort! Min rygg orkar inte med, känner det när jag jobbar.. Hade två dusch idag, och efteråt värkte det riktigt ordentligt i ryggen.
Tänkte att jag ska tvinga med mig Fredrik, åtminståne under hans semester, byta tak eller ej, en timme någon dag i veckan kan han pausa från renoverandet och följa med mig. Sen kanske jag klarar av att fara själv när han inte är hemma.
Nå, jag får se hur det blir med den saken. Men jag måste verkligen börja träna ryggen och knäna nu. Ryggen har varit dålig så länge jag kan minnas, men efter jag halkade på bron och slog i svanskotan ordentligt för typ 3½ år sedan så har den bara blivit värre..
 
Men men..
Ledig imorgon, skönt!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0