Fredag

Alltid lika roligt att betala räkningar! Not!
Den här månaden blev det lite dyrare, så det sved lite ;p

Annars idag då?
For till skolan på morgonen och gjorde provet. Tyckte inte alls det gick bra. Förhoppningsvis lyckades jag skrapa ihop till ett godkänt, men det återstår att se.
Fick ta Mercan till skolan på morgonen eftersom Fredrik skulle fixa goffen inför besiktningen. Fredrik har "pimpat" bakljusen, vilket inte är tillåtet, så han skulle byta till ett par lagliga. Gick inge bra för hans lag ;) Bagage luckan hade frusit ihop totalt ;) höhö.
Åkte in till Kalix med Fredrik, han lämnade av mig på skolan så jag kunde lyssna på informationen om nästa veckas arbetsområde. Under tiden for Fredrik och besiktade bilen, endast 2st tvåor ;p inte illa! Bakljusen såklart var ju ena, andra var ett avgasläckage som vi vetat om, men hoppats på att de inte är så illa att man får en tvåa på besiktningen ;p
Fredrik kom och hämtade mig när infon var klar på skolan, åkte då och beställde lite grejer som behövs när Fredrik ska fixa goffen nästa helg :)
Handlade innan vi åkte hem.

Här hemma har det inte blivit mycket gjort. Blev tacos till middag, sett några avsnitt av Prison break. hoh, den serien får verkligen mitt hjärta att slå! Jävlar vilken spänning de är hela tiden ;D haha.
Fredrik åkte iväg till Granån för att hjälpa sin bror med något. Skulle inte ta så lång tid, men han har nu varit borta några timmar..

Vette tusan vad man ska hitta på.. Blir väl att spela lite Mahjong innan jag hoppar i duschen och sedan i säng ;p Eller tusan, är nog kring 10 grader i sovrummet, så tror inte det blir att lägga sig på ett tag.. Fredrik lovade att ta in ved när han kommer hem. Veden tog slut tidigare ikväll. Har inte orkat gå ut och hämta någon eftersom han lovade, och trodde ju att han skulle komma hem ganska snabbt..
Aja. Har ju spel som kan fördriva tiden lite tills Fredrik kommer hem och man får upp värmen i sovrummet..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0