Lördag

Idag sov vi väääldigt länge!
Åkte till Happis en snabb sväng för att handla lite mat. Nog för att kylen är proppfull, men ändå hade vi som ingenting som man kan göra mat av, av någon konstig anledning :p haha.

När vi kom hem så satte jag igång och gjorde middag. Ojojoj vad gott! Den första Lchf middagen som faktiskt var helt.. OH! Som en orgasm för smaklökarna efter de senaste middagarna vi haft! haha. Hittills har inte middagarna varit några 10 poängare, men idag var det verkligen det!!

Efter middagen testade jag på ett recept på en glass. Den står i frysen nu, så det ska bli intressant och se hur den smakar :) Själva smeten blev då verkligen god! ;) haha.

Eftersom jag ändå var i köket och höll på så har jag rört ihop Oopsies. De är nu i ugnen så även de ska smakas ikväll :) Jag hoppas på att dem smakar bra, då jag saknar mina smörgåsar ;)

Får se om jag orkar baka nå mera, hade planer på att göra matmuffins.. Hmm.. De står på receptet att man borde ha en muffinsplåt för att undvika att smeten rinner över, men en muffinsplåt äger jag ej än.. Så jag får se om jag orkar chansa med att bara ha vanliga bullformar..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0