Fredag

Igår var det en ganska lugn dag. På eftermiddag var vi och umgicks med Fredriks syster och hennes kille :) Visste inte alls att han kommit upp hit, så det kom som en överraskning när Fredrik frågade om vi skulle åka och hämta dem :) hehe.

Skulle egentligen plugga igår kväll, men vi kom hem först vid nio.. Fredrik bläddrade bland kanalerna och hittade en svensk film, Angel, tror jag den hette. Så vi myste ner oss i soffan och tittade på den. Har sett den tidigare när jag varit ensam hemma och inte tyckt den varit någon höjdare, men med Fredriks sällskap blev det en hel skratt :) hihi.

Alldeles strax ska jag åka iväg till skolan.
Satte på tv:n när jag vaknade och nu är det Efter Tio, Brolle är gäst just nu. Intressant höra hans version av misshandeln som hände när han gick på Naturbruks. En sak han sa, var att tiden i skolan var ett av de bästa som hänt i hans liv. Där kan jag hålla med honom. Naturbruks har varit bra för mig på många sätt samtidigt som det var lite tungt, skulle inte byta bort den tiden mot något annat :)

Nej. Nu får jag överge tv:n och åka iväg mot Kalix. Känns lite tungt att åka iväg när man hör Fredriks tunga andetag i sovrummet ;p hehe. Jag skulle gärna lägga mig i sängen igen och sova ett litet tag till ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har köpt ifrån puss.se och så har jag fått av en vän :D

2012-02-10 @ 12:33:50
URL: http://rrudja.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0