Torsdag

Är det normalt att sova kring åtta timmar, vara vaken tre och sedan vara så trött att man inte klarar av att hålla uppe ögonen längre? Tror fan inte det..
Detta hände mig idag, somnade sittandes, efter att ha varit vaken tre timmar.. Sovit bort nästan 3 timmar och jag är fortfarande helt kurk i kroppen.. Vill bara sova.
 
Trodde jag skulle få avlastning, men icket. Fredrik har åkt iväg för att jobba på ett annat ställe under sin semester. Visst ju om det, men hade inte räknat med att det skulle bli just denna vecka, så många timmar, eller att det är mellan 14.00 och 22.00, de bästa timmarna på dygnet typ. Julshopping kommer bli av i sista sekund, igen.. Jag hinner inte klart det som jag måste göra.
Känner helt klart för att bojkotta allt som har med julen att göra. Orkar inte med denna stress, allt JAG som ska planera allt. Allt skit bara skyfflas på mig.
Har stor lust att åka och jobba mina timmar, sen åka hem igen för att göra absolut ingenting under hela julafton. Har ju ändå ingen julkänsla i kroppen. Allt känns bara värdelöst.
 
Tack och hej.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0