Torsdag

Guuuuuud så skönt det var att jobba idag! Det flöt på riktigt bra och jag hann aldrig tröttna! :D Hade ett lugnt, men perfekt tempo, enligt mig!
Ville inte stressa då jag vill ha in timmar när jag väl får komma och jobba, och så vill jag inte stressa när jag nu håller på att bli någorlunda frisk :) Slutade 15.00, perfekt tid! 6,5 timme fick jag ihop, inte dåligt ändå :)
Har fått en dag till, lördag. Tackar inte nej nu, jag börjar bli pengakåt ;D haha.

Fått ett strykjärn av mommo! Världens bästa mommo! <3
Fredrik råkade putta mitt gamla strykjärn i golvet för 2(?) år sedan och han har fortfarande inte ersatt de, vilket han lovat :p (som jag, jag ersatte hans skor när Lotus tuggat på dem).
Mommo tyckte att jag verkligen behövde ett strykjärn nu, så hon hade gått och köpt ett åt mig trotts mina protester.
Tyckte att rätt ska vara rätt, min hund tuggade sönder Fredriks skor = jag köper nya. Då tyckte jag att Fredrik skulle köpa ett nytt strykjärn åt mig, kostar ju inte många kronor på Rusta t.ex. haha.
Nå, nu har mommo hunnit före :) Min älskade mommo <3
Har inte haft gardiner i sovrummet på flera månader, men funderar nu på att sätta upp gardiner igen bara för att få använda strykjärnet! haha.

Nä nu spårade jag ur helt..
När jag kom hem från jobbet så tog jag ut hundarna och lekte med dem på gården :) Lotus var verkligen på hugget och sprang som en tok och tyckte att jag var sååå rolig :) hihi. Felix däremot tyckte jag var rolig i en halv sekund, sedan skulle han bara pissa på något grässtrå som han hittade.. :p

Tror jag ska ta och städa lite här hemma.. Ser verkligen ut som en svinstia.. usch. Katter är fan inte renliga djur, de är ett som är säkert!
Nä, jag är verkligen en hundmänniska. Nog tycker jag om katter, men jag har hellre 3 st pissande Felix i huset än 3 kattungar som härjar omkring och stökar ner. hoooh vad de ska bli skönt när dem flyttar!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0