Premiär

Äntligen tog jag mig ut och cykla med hundarna! Så skönt! Var ute i sista sekunden, för nu är det verkligen mörkt ute.
I juli (?) köpte jag en cykelkorg, var tänkt att Felix skulle sitta i den men det har inte blivit av.. Felix har inte riktigt vågat sitta still i den osv, men efter lite träning så blev det idag en premiärtur!
Första biten så ville Felix inte riktigt sitta still, men efter att ha fått springa lös ett tag och sedan komma upp i korgen igen så satt han stilla resten av vägen :)


Skulle egentligen vela ha en lite större korg, men de här var den största vi kunde hitta när vi var på cykelkorgsjakt inne i Kalix.. Men Felix ryms iallafall att sitta i den :)


Lotus fick ha på sig sin nya sele :)
Varför jag har selen på honom är för att man ska se honom i skogen. Man vet aldrig om de är någon ute och jagar nu.. Spelar ingen roll om att det börjat mörkna, finns alltid någon idiot som inte bryr sig om att avbryta jakten när det börjar mörkna, så jag tar det säkra före det osäkra :)

Måste fixa en liknande sele åt Felix också.. Kanske pappa Fredrik vill sponsra till Felix säkerhet? ;) höhö. Är ju trots allt hans hund också, även om de inte var han som köpte Felix :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0