Måndag

Fyfan vad jag hade svårt att somna inatt.. Var i sängen 23.45, pratade med Fredrik ett litet tag och försökte sedan somna. Låg och vred mig till 2-tiden innan jag lyckades somna.. Vaknade till vid halv sex av att en kattunge skrek förjävla högt, trodde den höll på att dö eller nå, rusade upp ur sängen och ropade till lite, så kom Kissen springandes, antagligen han som blivit förbannad på en av kattungarna och gav den stryk, för efter mitt rop blev det tyst..
Vaknade vid 11, gav djuren mat och sedan hann jag inte göra så mycket mer för då kom Anders och skulle sota åt oss. Skönt att det äntligen är bortgjort.
Blev sot i halva köket, så har fått dammsuga och skura som en dåre, ska strax gå och ta ett varv till för det första gnuggandet tog inte bort allt..
Ringde mitt viktiga samtal, som inte ledde till så värst mycket. Får nu hoppas på att högre makter ska göra så att jag får ett samtal tillbaka om att jag nu behövs ;) hehe.
Nå, jag har gjort det jag kunnat för tillfället i jobbsökandet.

Funderar på om jag ska fixa tid hos en studievägledare och prata lite om distansutbildningar, utbildningarna här i Kalix är ju inte något att hurra för direkt, känns onödigt att utbilda sig till något som jag inte känner för att jobba med.. hmm.
Nä, jag måste fortsätta fundera på saken. Vad vill jag bli när jag blir stor?

Nå, ska nu trycka i mig lite honungsmelon och se på tv. Sedan får man se vad jag hittar på. Blir då att hålla sig inne idag eftersom jag inte tycker om regn, hatar känslan av att ha på mig blöta kläder.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0