Hungrig

Blev ändå att åka in till Kalix idag. Glömde dock köpa det "viktigaste" - SNUS!! Helvete! Nå, ingen skada skedd, har en dosa kvar i kylskåpet och verkar som att jag ändå ska till Kalix imorgon, om jag nu får igång 123:an.. Det återstår ju att se.. Kanske borde gå ut och provstarta den för säkerhetsskull?

Åkte in till Kalix med Gabbi, handlade å sånt :) Var förbi på DjurMagazinet och köpte typ en reflexsele åt Lotus, är dock lite velig, tror nästan jag far tillbaka imorgon och byter den mot en mindre storlek, han är fan mindre än han ser ut att vara :p hehe. Eller så får den helt enkelt vara för stor.. Får fortsätta fundera på saken till imorgon..
Nå, vi for förbi Josse och kollade in deras lägenhet, riktigt mysig! Och STOR! Tror fan deras lägenhet är större än vårat hus, kändes då mycket större! Får mig att vela flytta härifrån ännu mera xD haha. Vill ha lite större yta att bo på!

Annars är jag hungrig som fan, men vet inte vad man ska göra för någon mat.. Känner mig inte så värst inspirerad för någon matlagning..
Försöker även hitta motivation till att fara ut och cykla, men det blåser så förbannat ute nu så vet inte om jag orkar då.. Eller ja, de ser då ut att blåsa mycket när man tittar på träden.. Huvva, massa gula löv överallt.. Snart är det vinter och kallt :(

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0