Nu får det räcka.

Har suttit från de att jag skrev förra inlägget tills nu med att skriva om falluppgiften och försökt hitta information på andra frågan, men eftersom jag inte förstår frågan och då inte fattar vad jag ska söka efter så gav jag upp, fick skicka in en halvklar uppgift. Skrev dock att jag inte förstår den och verkligen skulle behöva hjälp. Så man får väl se..

Lite nervös inför nästa vecka, står på schemat att det kommer vara muntlig redovisning. Håller typ på att skita på mig vid tanken.. usch. Blir att förbereda uppgift 3 och 4 i helgen, åtminståne uppgift 3, så att jag slipper panikplugga på den till på tisdag.

Håller dessutom på att få slut på snus.. Har 3 st kvar.. Får hoppas Fredrik kommer hem snart! Har varit så duktig den här veckan, har klarat mig på 3 snusdosor sedan jag vaknade i söndags! :) Senaste tiden har det gått i princip en om dagen, så det är ganska fint jag minskat ändå :)
Har tänkt minska snusningen mer och mer, känner att jag börjar vara färdig med det.
Är inte bara snusningen jag minskat på, har försökt att minska på bröd, pasta, potatis osv :) Bröd äter jag väldigt sällan, har blivit fil och flingor till frukost.
Middagarna blir inte av alls, eller så har det blivit fil och flingor där med, eftersom jag inte har någon inspiration alls till att laga mat åt mig själv. Senaste 3 veckorna har jag försökt ha kött eller kyckling färdigstekt och äter det tillsammans med sallad.

Nå, nu börjar hundarna skälla så vet inte om de är Löken som kört in på gården :) Så ska väl ta och gå och kolla :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0