Onsdag

Såå slut i huvudet efter denna dag på praktiken! Fick vara på inne på boendet idag, och att sitta och lyssna på samma sak i 8 timmar tar verkligen på psyket :p hehe. Var som att komma till himmelriket när jag kom hem, i början satt Fredrik och kollade nå grejs på youtube, men sen när han stängde av de, ojoj, såå skönt för mitt lilla huvud!
Insåg idag också att jag måste köpa mig nå nya skor, de skorna jag har nu går inte att ha på fötterna i så här många timmar inom vården. Skulle minst behöva ha typ gympadojjor..

Menmen..
Fredrik åkte iväg till sina föräldrar och hälsade på, så nu är jag ensam hemma. Ååh denna tystnad! Bara tv:n som låter lite i bakgrunden och så hör man Lotus andetag när han ligger i köket och sover ;p Eller sover gör han nog inte, ser att han då och då öppnar ena ögat för att se om jag är kvar :) Tror jag ska lägga mig på golvet och mysa med honom ett tag, var ett ganska bra tag sedan jag gjort det sist.. Jag har helt enkelt inte orkat när jag kommit hem från praktiken.. :( Är så när man har en massa annat som också måste skötas..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0