Fredag

Kändes tungt att stiga upp idag ;p Fredagar har ju nu blivit som en helgdag för mig, så det var verkligen inte roligt! Nästa helg blir mindre rolig för då ska jag vara på praktik hela helgen.. Blir inte mycket tid över med Fredrik :( Nå, en helg ska vi nog klara, vi har ju gjort det tidigare ;)

Slutade praktiken 15.30, åkte hem och inväntade mina pojkar som var ute på vift :)
Hoppade i bilen och åkte iväg till Happis för att besöka IKEA. Jag var i stort behov av nya kuddar och lite andra saker :) Fick med mig väldigt mycket mer saker än kuddar, batterier, matlådor och ljus som det var tänkt från början ;)
For snabbt in på Elgiganten innan dem stängde, köpte en rakapparat åt Fredrik :) Så imorgon ska jag sätta den i håret på honom! Han är så förbaskat seg med att ringa sin faster och fråga om hon kan klippa honom, så nu tar jag saken i egna händer! Han kan ju inte gå omkring med den där kalufsen på huvudet ;) haha.
Var på ICA och handlade innan vi åkte hem.
Det är så härligt nu när vi har en kombi! Man får plats med så mycket mer grejer! Hade vi haft golfen hade den varit knökfull med grejer. Nu hade vi även hundburen i bagaget och ändå var det hur mycket som helst med plats kvar! :D Sååå skön känsla! :) hehe.

Nu ska jag fortsätta se Andra avenyn med Fredrik innan jag beger mig mot sängen, börjar bli ganska trött ;p Inte så konstigt, har ju varit upp sen 6.15 idag :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0