Torsdag

Torsdag idag. Vet inte varför, men är helt inne på att det är fredag :s

Var på skolan idag, hade bara idrott :)
Blev först fotboll och sedan brännboll. Orkade inte engagera mig så mycket i fotbollen, var inte alls på humör. Men under brännbollen gav jag gärnet! Fan vad roligt! Och mitt lag vann ;)
Blev helt slut i benen, ett tecken på min dåliga kondition. Fick verkligen anstränga mig när jag skulle trycka ner kopplingen på bilen :s Är fortfarande helt slut i benen..

Är äckligt mätt, riktigt illamående. Blev en stor portion med spagetti och köttfärssås till middag och sedan en glass till efterrätt.. usch och fy. Fattar inte varför jag ska trycka i mig så mycket när jag vet att jag blir illamående..
Är trött som fan också. Varit det i flera dagar, spelar ingenroll hur mycket eller lite jag sover så är jag ändå trött. Kanske beror på att jag håller på att bli sjuk.

På tal om sjuk, inte ovanligt att man blir sjuk när man minst vill det. På måndag ska klassen åka till Umeå, sova där en natt och sedan åka iväg mot Lycksele på tisdag, kommer hem sent på tisdag kväll. Känns ju inte roligt att bli sjuk när jag vill åka med!
Ska överdosera c-vitamin och en massa annat. Vill verkligen åka iväg med klassen!

Ska nu lägga mig och se ett avsnitt Andra Avenyn, Gabbi kommer väl på en halvtimma och hämtar upp mig. Vi ska och se på lite ridning :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Var i Umeå ska ni sova? :)

2011-05-06 @ 07:20:19
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0