Söndag

Slö dag idag. Sov till två tiden någongång. Fredrik vaknade redan vid nio, men ville inte väcka mig, han tyckte att jag såg så trött ut ^^ hihi.

Jobbet gick ganska bra igår, tänkte mig inte för ibland och hade väldigt ont i fötterna, men annars kanon! Ville bara hem efter att gästerna gått.. huh huh vad ont i fötterna jag hade! Fick stanna kvar några timmar extra, var inte så sugen med tanke på fötterna, men bytte skor och då blev det genast bättre och jag klarade av de sista timmarna! :)
Fick även extra dagar på vanliga stället måndag och tisdag :) Vill inte tacka nej, vill jobba som en dåre nu och få ihop en fet lön ;) Okey, så fet blir den väl inte, men blir då mer pengar på kontot än jag annars brukar ha! :) Det gillas!

Idag så har jag bara tagit det lugnt, har inte vaknat till liv ännu heller, vilket är ganska bra, då kanske jag kan somna när jag lägger mig och sover.
Var i Kalix och käka pizza, Fredrik bjöd :) hihi. Var ganska länge sedan man var och åt pizza med Fredrik :) Efter att vi ätit bjöd jag Fredrik på en glass ;) Handlade lite och sedan åkte vi hem :)

Ska nu ta och slå igång ett avsnitt av Tre kronor, i helgen har jag fått se de avsnitten jag redan sett då Fredrik ligger lite efter ;) haha. Efter detta avsnitt så blir det att dra en snabbdusch, sedan lägga mig i sängen! Work work imorgon :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0