Måndag

Ännu en besvikelse.. Fyfan vad less jag börjar bli på detta!
Man kastar bara pengarna i sjön hela tiden..
Fick idag mitt schema också.. Ska vara i frukosten nu också vissa dagar, kul med lite annat! Dock har jag nu insett att jag inte kommer kunna göra en sak i sommar som jag hade tänkt.. Är bara schemalagd till 13 augusti, och denna sak som jag tänkt på kostar ändå mycket penger..
Vill inte be Fredrik betala, även om han kanske skulle gå med på det för min skull, men NEJ. Jag kan bara inte be honom betala för mig och hundarna + den andra grejen.. Det går bara inte. Mitt samvete skulle aldrig orka med det.
Måste också spara så mycket pengar jag bara kan, så att jag kan betala hundarnas försäkringar sen när jag är utan jobb..
Fan jag måste ta mig iväg och söka jobb de dagar jag inte jobbar. Kan inte sitta här hemma och leva på Fredriks pengar. Big no no. Uscha jag mår dåligt av det bara vid tanken.. huvva..
Fredrik vill att jag ska söka jobb i Gällivare jag också.. Men då blir det ju att flytta dit, för jag tänker inte lämna bort hundarna på veckorna, aldrig. För då blir hundarna någon annans, och inte mina. Då kommer mina regler försvinna och jag blir bara arg om det jag byggt upp blir förstört..
Vet inte.. Känns inte så lockande att flytta till Gällivare.. Men kanske måste ge det ett försök? Är ju välbetalt om inte annat.. Det är ett jobb..
Inte så konstigt att jag inte kan sova om nätterna nu för tiden.. Tankarna kring jobb och pengar flyger omkring i huvudet.. Att Fredrik bara pratar om jobb och pengar gör det inte heller lättare.. Fredrik pushar mig, och det är ju bra, men senaste tiden har han börjat tjata om pengar så förbaskat mycket.. Ger mig bara mer ångest över det här med jobb..

Nä, nu ska jag ta och gå ut med hundarna en sväng innan jag hoppar i duschen och sedan börja försöka knåpa ihop ett CV eller liknande.. För ett jobb måste jag hitta, vad de nu än är för ett jobb.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0