Fortsättningskurs 3

Den tredje träffen.
Idag fick vi skriva ner på en lapp vad vi vill gå igenom, EN grej! Jag hade kunnat skriva en bok om saker som jag behöver träna!

Blev koppelträning idag igen. Sedan inkallning. Försökte lära Lotus att sätta sig bredvid mig istället för att rusa rätt på mig, men inte det enklaste, han sätter sig fel. Så det är bara för mig att dra fram något hjälpmedel här hemma och börja träna på att han ska sätta sig rätt bredvid mig! :)
Just ja, körde hundmöten idag också, fast gjorde lite annan övning! Alltså Lotus chockar mig, i helvete att han reagerar på hundarna som vi möter! Medans jag har ett riktigt helvete ibland om jag går i stan med honom! I stan behöver det inte ens vara en hund, kan vara en människa också som går förbi och jag får kämpa med honom.
Så fort vi kommer in på Brukshundsklubbens mark, så blir Lotus som en annan hund!

Fick även se Jari visa lite saker med sin hund. Men dra mig åt skogen vad man blir avundsjuk! Vill också att Lotus ska vara sådär duktig! :) Men då har ju han också ganska många års erfarenhet bakom sig, så inte så konstigt. I framtiden kanske mina framtida hundar också är sådär duktiga! :)

Nästa träff blir på onsdag, mitt på dagen. Får hoppas att jag inte ska jobba då.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0