Måndag

Gårdagen var inge vidare roligt. Vi åkte in till Kalix för att handla en snabbis och när vi kommer hem så ser jag från vägen att Lotus sitter uppe på köksbänken.. När vi öppnar dörren så möts vi av fotspår över hela köket + hallen, Lotus hade dragit ner färghinken som stod på köksbänken och det låg färg ÖVERALLT. Köksbänken och köksön var också full med färg.. Inte roligt.
Förstår inte alls varför Lotus ska börja med sånt här. Han var hur duktig som helst när vi lämnade honom ensam, inget var söndertuggat osv. Nu har han börjat tugga sönder deras leksaker och hoppa upp på köksbänken. I förrgår så såg Fredrik också hur Lotus kom springande och sedan hoppade upp på bilen. Han stod på biltaket och såg värre nöjd ut.. voi voi.
Kommer nog bli världens jävla tjohej här hemma när kattungarna börjar springa omkring. Då kommer jag ha fyra små och en STOR att hålla reda på.. Nog jobbigt som det är med den stora, då han hittar på hemska saker.

Aja. Har försökt få vårdcentralen att ringa upp mig, men det går inge vidare. Tidigare när jag ringt numret har jag fått slå in mitt personnummer, men nu ska jag helt plötsligt prata in mitt telefonnummer! "ange även rikt-nummer", jo, jävligt lätt när jag inte äger en hemtelefon eller ens ett hemtelefonnummer. Great!
Får väl gå omkring med min onda tå.. Idag gör den så ont så ville bara gråta den lilla sträckan till soptunnorna..

Får se vad man gör idag. Blir nog inget speciellt. Ska försöka ta mig ut och träna med Lotus, får se hur man lyckas då jag behöver min förbannade fot när vi ska träna..
Blir väl också att lukta på lite kissebebis. Kattungar luktar såå gott!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0