Fortsättningskurs 6

Idag var det skit roligt på kursen!
Vi började med inkallning, med störningar, gick bra med Lotus. När jag skulle kalla tillbaka honom så ville han inte sitta still, utan började gå efter mig, men efter att ha satt han två gånger så gick det super! :)
Fick köra lite fritt medans Jari fixade fram en liten bana, vi skulle testa på Rally lydnad! Först blev jag faktiskt lite skeptisk, tänkte att de inte är något för mig, men gav det en chans. Vi gick igenom banan, fick testa på och sedan körde vi en liten tävling mot varandra. Jag och Lotus fick väl ingen direkt bra placering, haha. Men vi gjorde vårat bästa :) Hade gått bättre om det inte varit några som var en liten bit ifrån och höll på med sina hundar, Lotus blev mer intresserad utav dem eftersom de var hundar han inte sett tidigare, alltså inga kursdeltagare.. Men ska inte skylla på det, jag hade väl kunnat vara intressantare. haha. Sen när vi skulle springa i mål så blev Lotus helt tokig och hoppade mot mig, jag trampade snett och råkade sedan trampa Lotus på tassen :( Men det gick bra! Började inte dalta med honom å så, för det hade bara gjort honom mesig. Fortsatte istället att springa mot mål och började sedan busa med honom för fullt, och han hade glömt tassen som nyss blivit mosad ;) haha.

Rally lydnad är något som jag helt klart kan tänka mig att fortsätta med! Var fruktansvärt roligt! Lotus verkade också tycka att det var roligt :) så det ska vi nog faktiskt satsa på också, och inte bara agility. Finns en del saker jag skulle vela testa på inom hundsporten och sedan testa tävla i, men vissa grenar får jag ju inte tävla i med Lotus :( Är så förbannat tråkigt att man inte får tävla i vissa grenar med en blandras.. :(

Nästa träff blir den 24:e och det är den sista också.. :(
Då ska vi köra spår och agility! :D
Får se om jag kan fara på sista träffen. Jobbar den dagen och kursen skulle börja redan 15.00.. Jag var den enda som inte kunde den dagen, så jag kunde ju inte direkt börja protestera.. Får prata ihop mig på jobbet och se om jag kan sluta tidigare, för jag vill verkligen inte missa träffen!
Om inte annat gör det väl inte så mycket om jag kommer en timme försent till kursen, men då missar jag antagligen något moment, antingen spåret eller agilityn, och båda tycker jag är så roligt så vill egentligen vara med på båda..
Får hoppas på att det löser sig!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0