Söndag

Gårdagen blev väldigt trevlig!
Var som sagt hos Gabbi och Ricke på middag, fy fasiken vilken mat! Svinigt gott! Synd bara att jag inte orkade äta så mycket som jag ville! Lekte lite med Elias :) sötis! Puttade fotboll på golvet och gjorde grimaser åt varandra :)
Mitt i allt så hade deras tik börjat föda också! Riktigt häftigt! Aldrig sett en hund föda tidigare, och inte sådär nyfödda valpar för den delen :) Så det blev en väldigt lyckad kväll! :) Måste göras om! :)

Hundarna lämnade vi i Granån hos Fredriks föräldrar. Vi stannade så sent hos Gabbi och Ricke så vi åkte hem direkt, ville inte klampa in i Granån och väcka hela huset för att hämta mina småpojkar :)
När vi kom hem så satt jag och snackade i telefon ett jävligt bra tag. Efter de så var det mys med världens bästa Fredrik! Klockan var nog närmare åtta när vi väl somnade, haha. Blev lite tungt att stiga upp halv elva, men det gick! Men hade helst legat kvar med huvudet på Fredriks axel, med näsan mot hans hals och sniffat på hans parfym ^^
Svinigt gott luktar han när han har den där parfymen! mmmmm.. hehe.

Har städat undan lite här hemma. Sitter nu bara och väntar på att mamma och gänget ska komma :) Vilket borde bli vilken minut som helst tror jag :)
Ja och så väntar jag såklart på att Fredrik ska komma hem :) Han har åkt in till Kalix för att handla ingredienser till maten vi ska göra :) Fredriks egna recept på pasta carbonara ;) nom nom!

Nu har jag suttit och skrivit ner en massa ointressant! Så nu ska jag inte fortsätta längre än så här, ska gå och hitta på något vettigare att göra, som att ligga framför kaminen med Lotus :D


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0