Måndag

Har projekt i veckan, men inte fått ett skit gjort idag.
Morgonen började med två hundar som stressade med att få komma ut. Skulle på toa, men hann inte mer än in på toa så stog Felix bakom ytterdörren och skulle in. kraffs kraffs.
Mata djuren, alla springer runt fötterna på mig så att jag snubblar. Jätte roligt. Felix hade så bråttom så han åt inte upp all mat, utan åt hälften och sedan var det kraffs kraffs på sovrumsdörren och gnäll. Skulle flytta grejer från köksbänken, men var tvungen att flytta Sigrid först, fick sylvassa klor i höger hand. Katterna fick till slut mat och jag kunde släppa in Felix i sovrummet.
Under allt de där så skrek ena marsvinet efter mat och den andra envisades med att försöka få ut vatten ur den tomma flaskan.
Väldigt stressande.

Nu är jag irriterad över att jag alltid får slänga så fruktansvärt mycket mat. Spelar ingen roll hur jag än försöker minska mängden mat jag gör, det blir aldrig bra. Gör jag för mycket, då är det ingen idé att spara.
Korvstroganoffen jag gjorde här om dagen var bara att slänga nu. Äter själv inte korvstroganoff mer än nödvändigt, och Fredrik äter fan aldrig rester. Så ja, där rök en massa pengar.
Idag gjorde jag två portioner med chicken nuggets, men nää, det dög inte så det blev över. Blev så less så jag kastade maten direkt. Ingen idé att spara som sagt, blir ändå att slänga iväg de.

Kommer snart bli så att Fredrik får äta sina mackor när han är hungrig, eller nudlar. Orkar inte hålla på och slösa pengar på mat som inte blir uppäten. Går säkert minst 500kr i månaden på mat som vi sedan slänger.

Ska nu gå och rensa kylskåpet, finns en del gamla saker där nu. Måste torka igenom det också, luktar sur fisk inne i de också..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0