Jihoo

Sitter vid Fredriks dator nu. Tycker inte om det för fem öre då jag måste anstränga mina ögon så mycket för att se vad jag skriver. Hata brytningsfel! Och vad jag nu har för mer fel på ögonen. Vore hög tid att gå och kolla synen, men det får bli nästa månad. Kanske.

Josse har varit här och färgat håret på mig :) Så nu är man brunett igen. Haha. Fan de där lät som att jag färgar håret fram och tillbaka. Sanningen är ju den att jag inte färgat håret på.. Ja jag kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var. 2009 kanske?
Josse sminkade mig även JÄVLIGT snyggt. Hon borde verkligen satsa på att bli makeup artist! :) Den bruden vet hur man ska använda sminket :) hehe.
Synd bara att man inte var påväg ut på krogen eller liknande, enda stället jag är påväg till är sovrummet, med destination sängen.. hehe.

Har bilder att bjuda på, men eftersom jag sitter vid Fredriks dator så blir det inga. Vill inte krångla till det och börja lägga in bilder osv på hans dator.

Får se hur det blir med engelskan imorgon. Hela mitt arbete ligger på min dator, som nu är i Haparanda. Har börjar om med skiten, men inte hunnit klart med den på långa vägar. Får säga som det är åt läraren, och hoppas på att hon tror mig.
Ska snabbläsa lite småbloggar nu innan jag går och lägger mig.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0