Måndag

Ångesten har satt sig hårt i mig nu.. Är helt matt och vill bara ligga ner och sova.
Det här med skolan skapar alldeles för mycket ångest och jag vet inte vart jag ska börja. När jag försöker fixa till allt så får jag veta en sak, men sen när jag väl fixat det så duger det inte och jag måste göra ännu mer.
Man får olika svar från alla på skolan. Den ena säger "det här fixar du, allt ser ju bra ut".. Sedan finns det de andra som säger "ojojoj, du har alldeles för mycket att fixa, du måste ta tag i detta NU om du ska få slutbetyg".. Mhm. Speciellt roligt att höra när jag tagit tag i vissa saker, och så får jag höra samma sak om och om igen. Finns bara en på skolan som kan vara rätt fram och säga som det är "nu ser det inte bra ut. Bara du gör såhär och det där så ska du få godkänt", och den personen håller fan det som är lovat.

Sovit som en kratta i natt pga ångesten, så tänkte åka till skolan för att för femtioelfte gången gå igenom allt och se vad jag måste göra, men då har Fredrik tagit Golfen.. Jättebra.. Så jag är fast här hemma, vilket inte gör min ångest bättre.
Fredrik valde också den perfekta veckan till att börja med dagskift, han har inte jobbat dag på hela vintern, och så ska han göra det precis den veckan som jag verkligen behöver som mest hjälp.. Eller ah, det hade inte spelat så stor roll, när han jobbar nattskift så sover han ändå hela dagarna..

Fan vad negativ jag är. Men inte så konstigt när man får höra saker från olika håll hela tiden..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0