Im back!

Har varit utan internet sedan lördag kväll :( Har varit så fruktansvärt uttråkad här hemma så har inte vetat vart jag skulle ta vägen! Men idag har vi äntligen fått tillbaka de! ;) Jävla kabel där ute, tydligen en skarv på kabeln som blivit dålig och så har det tappat kontakten.. Nå, var inte vårat fel i alla fall, så vi slipper betala för teknikern ;)

Nå, i lördags så var vi hos Gabbi och Ricke, åt supergod tacos och så blev det lite alkohol :) Trevligt som vanligt!
Söndag, interneten hade slutat fungera. Jag blev galen.. Blev att städa hela huset från golv till tak i princip.
Måndag, ingenting.
Tisdag, ingenting. Men där bröt jag "ingenting beteendet"! Under dagen hade Fredrik suttit och spelat Red Dead Redemption, så på kvällen testade jag det efter lite tjat av Fredrik. Mhm, och nu är jag fast! Tisdagskvällen satt jag i 7 timmar och spelade!
Onsdag, ingenting på hela dagen.. Jo, satt och byggde ett hus i Sims3, men inget mer.. Efter att jag sett klart Big Brother så satte jag mig med xbox kontrollen och spelade RDR, blev 3½ timme, sedan gick jag och la mig.

Idag då?
Inte hunnit med mycket. Sovit lite för länge, vaknade av att teknikern ringde och ville veta om lamporna på modemet lyste. Jamenvisst! En glad Sandra satte sig vid datorn direkt ;)
Ska strax hoppa i duschen, sedan ska jag försöka få liv i Fredrik :) Ska åka till Happis och hämta min telefon från Elgiganten, fick sms igår om att den var klar för avhämtning! Snacka om glad jag är idag! ;)

Nu ska jag ta igen lite bloggläsande, sedan duschen!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0