Fredag

Idag skulle jag ha varit med på idrotten, då vi inte har engelska. Blev att jag struntade i det, vaknade med världens fetaste mensvärk + huvudvärk. Så.. Nej tack. Ingen idrott när man har så ont.

Försöker vakna till liv, men det går inge vidare bra.. Är så tung och seg i huvudet.
Har en hel lista i huvudet på saker som jag behöver ta tag i, men vet inte hur jag ska orka.. Städa är ju inte direkt någon favoritsyssla. Toaletten är något som verkligen skulle behöva städas, men nu känns det bara extra jobbigt då varmvattnet inte fungerar? Märkte det i förrgår kväll när jag färgade ögonbrynen.. Skulle vrida på varmvattnet, men det var lika torrt i kranen som i öknen, inte en droppe vatten kom..
Fredrik har stoppat in kupé fläkten på toa, för att se om det är en ispropp.. Nu är det typ 100grader varmt inne på toan, och fläkten har varit igång hela natten, men ändå så kommer det inget varmvatten, så antagligen är det något annat som gått sönder.. Hur det nu har gått till..?
Så mm. Inget varmvatten på toa = massa spring till köket för att skölja av trasan osv. Jag som är väldigt bekväm av mig, tycker inte att springa mellan två olika rum är så roligt. Och att ha varmvatten i en hink och hålla på, näe, det känns inte fresh alltså.

Nå, nu har jag gnällt nog för ett tag.. Ska gå och rota i skafferiet och se om det finns något gott att äta. Troligen inte, då jag var och rotade där femtioelva gånger igår men hittade ändå inget.. buhuu.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0