Förbannad

Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mer en jävla honkatt.. Fyfan vilken jävla äckelkatt.. Vi har förfan haft henne i 2½ år, och NU börjar hon pissa inomhus.
Min bokhylla är nerpissad, väggen vid bokhyllan + golvlisten är nerpissad, mina gardiner i vardagsrummet är pissade på, hon pissar i sin och kissens matskål, pissar på mitt vitrinskåp, och nu har hon pissat ner massor av skolarbeten.
Nu har den där katten satt sin sista potatis, i helvete jag orkar med detta något mer. Jag har förfan fullt upp med att fixa skolan, söka jobb, hålla oss med mat och städa osv osv osv, och så ger den där katten mig mer jobb. Torka piss, leta piss och nu skriva om alla skolarbeten, kan ju inte direkt lämna in nerpissade arbeten. Det lär ta några timmar innan jag skrivit om alla arbeten också.. Jippie.
En sak är då satans säkert. ALDRIG MER EN HONKATT! Jag älskar katter, men nu inser jag mer och mer att jag är en hundmänniska, hundar börjat inte hoppa upp på skaker och pissa där. Fredrik får ha kvar sin Kisse, det är en kastrerad hane. Men Thats it. Äckeldjur är vad de är för tillfället.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0