Tisdag

Känner inte något behov utav att blogga längre, det känns inte roligt när jag inte har några bilder att lägga upp. Har nu bestämt att jag ska köpa mig en digitalkamera under mellandagsrean! Är verkligen på tiden att jag skaffar mig en :)

Skönt att börja med skoldagar igen! På fredag är det prov, sen är denna kurs slut. Trodde att jag skulle få jullov nu när denna kurs slutar, eftersom jag redan gjort Arbetsmiljö & säkerhet, men tydligen ska det bli en annan kurs istället nu mitt i allt :S Blir lite panik att få hem boken i tid. Känns även väldigt onödigt att köpa en bok för 350kr för en två veckors kurs.. Ska ge det några timmar till och försöka hitta en begagnad, men de är inte det lättaste. Hittade iallafall igår en bok på tradera, och den blev min! Så då har jag den boken klar :) Billigt blev det om man jämför med vad boken kostade i butik!

Efter dagens lektion så for jag till Josse och hälsade på :) Gick på en liten promenad, blev lite pirrig i kroppen när jag fick gå med barnvagnen en stund :D haha.

När jag kom hem skyndade jag mig att byta skor och sätta på hundarna sina reflexer, sedan for vi ut på en liten promenad :) Var riktigt mysigt att promenera när det snöade ute! :) Lotus kan nog inte vara lyckligare just nu! Han älskar verkligen snön :) Felix ligger nu och snarkar på golvet, han blev helt slut av promenaden :( stackarn :D Han har ju så korta ben så det blir lite jobbigt för honom i längden att gå i snön :) Sen blev det nog lite jobbigare att gå eftersom han fick på sig sin overall :) Tycker det är jobbigt när snön fastnar i pälsen så Felix ska få börja ha overall på sig under promenader när det är sån här klibbsnö ute :)

Näe. Vila huvudet lite. Känner att en huvudvärk är på G.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0