Lördag

Idag har man inte fått så mycket gjort. Fredrik lät mig sova länge idag som vanligt, men vid halv tolv kom han och väckte mig och satte mina kläder på sängen, eftersom hans pappa kunde komma när som helst. Sedan så började Fredrik säga att jag skulle komma och kolla hur Felix satt på fönsterbrädan i v-rummet och morrade åt renarna som stod på ängen på andra sidan vägen ;p haha. Kissen satt på köksbänken och små morrade han också åt renarna ;p haha.
Tog en promenad med Lotus medans det var ljust ute. Han blev heeelt galen när han såg renarna när vi kom ut på vägen. Ställde sig på bakbenen och började skälla..
När vi kom efter Kvarnudden-vägen släppte jag lös honom som vanligt, eftersom han alltid vill springa lös i skogen och göra sig av med energi. Han började spåra som tusan och for efter renspåren som fanns där. Han var helt inne i sitt spårande för han lyssnade inte när jag ropade.. Efter några rop och visslingar så dök han upp, och jag fick koppla honom. Nog för att han inte skulle få för sig att börja jaga renarna, bara spåra upp dem och skälla på dem lite. Men det vill jag inte att han ska göra, han ska spåra när vi tränar, inte när vi är ute på promenad.
Men men. Ska nu ta fram receptet på Torsksoppan jag brukar göra :) Fredriks mamma ville veta vad jag har i den :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0