Jävulsdag..

Fyfan vad less jag blev under dagen..
Vi skulle till Riktidokkas, alltså min klass, några av tvåorna och vuxengruppen.
Först kör busschaffören fel, sen kör han tillbaka till Morjärv för att några från vuxengruppen inte klarat av att komma i tid. Satan vad det daltas med den där vuxengruppen, dem kan man jävlar vända om för att hämta upp, men de som försovit sig från min klass fick då bannemej missa hela dagen.
Blev en massa felkörning, så resan som skulle ta ca två timmar, tog tre timmar!
Väl framme så regnade det, och jag blev blöt.
Vi skulle få två hambrugare var till lunch.. Ja jag fick vara glad som fick mig en, eftersom vissa började gluffsa i sig 3-4st, och blev sen sura för att dem inte fick ta sig en till?!
Jag och Löken satte oss i ett rum och var hungriga, och då hade alla andra gluffsat i sig fikat också. Snacka om att jag blev glad, både jag och Löken hade bara fått i oss varsinn hamburgare, och sen hade alla ätit upp fikat också. Fyfan vad vissa ska vara ego.. Vill då inte hamna på en öde ö tillsammans med dem, jag skulle vara den första som svalt ihjäl..

Nå, sluttjatat om maten nu :p haha. Men man ska inte leka med en hungrig Sandra!! Nono!
Tycker synd om dem som inte kom med idag dit bort, de måste nu fara dit själva :D haha! Så går det när man är lat, skiter i de, skiter i att komma till skolan eller inte kollar schemat ;) Vid det här laget borde man ju veta om att schemat kan ändras när som helst! ;)

Men men.. Kommit hem för ett tag sedan. Ska ta mig en banan och fundera på om jag orkar börja experimentera med middagen ^^

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0