Fredag

Hoh, helt slut! Gav så mycket jag orkade på idrotten idag.
15 minuter på bandet som uppvärmning, men blev så snurrig och konstig av någon anledning :/
Sedan körde jag med en annan grej, vet inte vad den heter. Blev typ 20 minuter sammanlagt. Så det blev konditionsträning för min del.
Efter gymmet for vi till Rammelberget och skulle jogga där. Blev inte så mycket joggande för min del då jag var trött efter gymmet, men lite sprang jag i alla fall :)

Märker nu hur jävla dålig kondition jag verkligen har, det är helt otroligt! Dt är fruktansvärt hur dålig den är, och idrottsläraren sa också att man inte ska ha så här dålig kondition när man är i min ålder.
Pratade med honom lite, och han gav mig tips på hur jag kan träna upp konditionen, så nu ska jag börja träna lite! Man känner sig lite mer motiverad när man märker hur dåligt man tar hand om sig själv..

Efter lunch har jag suttit och och gått igenom mina betyg igen med en klassföreståndare, vi räknade och funderade ett bra tag, och nu har vi kommit fram till ganska mycket :)
På måndag ska jag kontakta två lärare, de är två kurser som ligger risigast till, så jag ska prata med lärarna och se hur jag kan gå godkänt. Ja, i ena kursen ska jag fråga om jag kan göra något för att åtminståne får IG i den kursen, så jag får poängen jag behöver.
Men det ser ut att lösa sig, skönt!

Nä nu blir det ryggläge i soffan, sååå slut!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0