Fredag

Skönt att få sova hur länge man ville idag :) Blev att sova till halv tio, sedan kom Fredrik in i sovrummet och började kackla, så Lotus fick komma upp i sängen och mysa lite med mig ^^ hihi.

Känner mig besviken över valpkursen igår..
Först visade sig att vi skulle ha en vikarie, jippie.
Körde lite olika grejer, sedan blev det "fot" och vi skulle gå slalom igenom de andra som stod i en ring. Gick inte bra för mig och Lotus. Han började göra anfall mot de som gick förbi, och när det var våran tur att gå runt, då drog han och skulle till de andra hundarna, och inte på ett busigt sätt, det var väldigt mycket skällande och morrande.
Känner mig lite bättre till mods idag dock. For på Häst & Hundliv, som numera heter DjurMagazinet, för att köpa en sele/bälte åt Lotus. Vill ju att min lilltuss ska vara säker i bilen han också :) nåväl, där träffade jag på Maria, instruktören, och berättade vad som hänt igår på kursen. Vi pratade om de, hon berättade att han säkert bara är rädd, osäker och stressad, så han gör anfall i sin frustration.
Vi ska prata mer om de nästa vecka när vi träffas igen, så hon får se hur han gör och då kan ge mig instruktioner på hur jag kan träna bort de..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0