Söndag

Fy fasiken vad det snöar ute! Har snöat som bara den sedan igår. Lotus är som ett barn på julafton, första ordentliga snön i hans liv, och han älskar de! Han skuttar, rullar runt och borrar ner huvudet i snön :) Extra roligt är de när jag tar sopkvasten och skjuter snö mot honom :D Gjorde de igår, vi höll på i en kvar och han blev inte less :D hehe.
Felix tycker inte riktigt om snön, den går redan upp till magen på honom, så han får skutta i snön som en kanin för att ta sig fram :) hihi. Tidigare år har han varit förtjust i snön, men nu när han börjar bli äldre, så har jag märkt att han bara vill ut och kissa och sedan vill han komma in :p Annars brukar han smita iväg så man får ropa sig galen efter honom xD haha.

Idag ska jag städa, hade jag tänkt, lagt städningen på hyllan hela veckan eftersom jag skulle vila, så nu är det extremt äckligt här inne!
Ska leka sjuksköterska också, Fredrik mår inte bra, han har haft feber inatt. Redan matat honom med panodil och c-vitamin :)
Måste skotta gården också, men vet inte vart skyffeln tagit vägen :S Den är säkert någonstans där jag ser den, bara de att jag inte tänkt på de ;p hehe.

Annars så vaknade jag med täppt näsa och halsen är lite svullen. Usch.
Nä, nu ska jag göra någon nytta! Ska ta lite bilder idag, om jag kommer ihåg, så jag får lite bilder att bjuda på :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0