Dagens blomma...

Går till... Elin & Sandra den 6/11 ;) höhö.
En grej på jobbet bara! Men vi förtjänade den, och det var jag själv som utsåg dagens blomma ;) haha. Synd att jag glömde fota!
Var en skitrolig arbetsdag :) Elin gjorde en fruktansvärt roligt grej idag, men vill inte gå in på för mycket när det gäller jobbet :) Vi har ju tystnadsplikt. Men kan säga att Elin gick in i ett rum, såg något hon inte ville se, och efter de var det jag som fick gå in, inte direkt dock, utan typ en timme senare :D haha. Vilken min hon hade! :D Värsta skrattanfallet vi hade!

Efter jobbet åkte jag till mamma och skulle hämta Lotus :) Blev där en liten stund. Spelade memory med Moa, kittlade Anton lite, gulligullade med Robin osv :)

Här hemma har det inte hänt mycket. Varit till Kalix en sväng och handlat lördags gotti :) Jag valde glass, kände mig inte alls sugen på chips eller godis :) Freddis tog godis :) Men han har även ätit glass ;) hehe. Gottegrisen ;)
Pratat med Johanna på telefon också :)

Btw, Johanna, du skulle bara se vad otroligt fina kottar jag har här hemma! :D Lägger upp bild åt dig sen när de är klara ;) Lite pill kvar på dem :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0