Tisdag

Dagen började ju "bra".. Vaknade 9.15, skulle hinna ut med Felix, ge djuren mat, fixa mig och hinna köra till skolan på 25 minuter. När jag väl tänka börja åka iväg, då hittade jag inte min hemnyckel heller, så det var bara att sätta igång och leta. 9.55 åkte jag iväg. Liiite försenad. Men det gjorde inget, skulle ändå bara skriva bokrecension så :)
Fick också vara i maskinhallen ett tag och hjälpa några 8:or från happis som var på studiebesök. Skulle hjälpa till med skotarsimulatorerna :) Fick även träffa min gamla svenska lärare Hasse. Var väldigt roligt :) hehe. Han kom ihåg mig, men inte vad jag hette :p haha!

Hann inte mer än komma in genom dörren här hemma så stod det en försäljare här och ville snacka om vi hade brandalarm eller brandsläckare..
Ringde hit Fredrik så han fick sköta snacket istället. Han ville sälja oss en brandsläckare för 4600kr! Oh nej, det har vi icke lust att punga ut för en brandsläckare just nu :p

Nu ska jag läsa bloggar, sedan slappa. typ se Bella & Tyra show. Finns inget bättre på tv, så lika bra att kolla vad alla bloggare säger i showen :p

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0