Torsdag

Ingen skola idag för min del, har tillbringat hela dagen på vårdcentralen.
Lite efter åtta tiden lämnade Fredrik av mig på vårdcentralen, skulle vara hos kuratorn 9.15, och skolan skulle för min del inte börja förrän efter lunch 11.50.
Var inne hos kuratorn, pratade, hostade och fick lite svårare att andas. När jag var klar där så satt jag i väntrummet tills 10.50 då jag hade min läkartid, fick en i morse.
Läkaren sa inte så mycket mer än att en distriktssköterska skulle hämta mig så att jag skulle få inhalera lite så att mina luftgångar skulle vidgas ut. Det funkade inge bra, hjärtat började rusa iväg och så blev jag svag i kroppen och började skaka.
Fick gå in till läkaren efter inhalationen. Hon lyssnade på lungor och hjärta, tog blodtryck osv. Slutade med att jag fick åka rullstol till akuten och blev inlagd där.
På akuten fick jag ett akutrum att ligga i och där kollade dem saker och tog blodprover, fattade inte ens varför jag var där, allt gick så fort. Innan jag blev skjutsad med rullstolen till akuten så hann jag ringa Fredrik och be han komma, blev så rädd.
Hann inte ligga så länge inne på akuten så kom Fredrik in, och han satt vid min sida och höll mig i handen i hela 2 timmar! Då var det dags för lungröntgen och Fredrik puttade dit mig i rullstolen.

Har en infektion i vänster lunga, därför har inte min hosta försvunnit och att jag haft tungt att andas. Penicillinet jag fick förra veckan har inte bitit på mig så min luftvägsinfektion har spritt sig till lungan då..
Ny medicin och en stark hostmedicin. Hoppas på att jag blir frisk nu.

Har inte ätit på hela dagen så mår väldigt dåligt nu. Mitt magproblem är inte alls nå roligt när man inte ätit på hela dagen.
Är fortfarande skakis från inhalationen, och trött, så ska nu lägga mig framför tv:n och vila.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0