Torsdag

Finns inte mycket att säga, är en jävla skitdag idag.
Vaknade upp och var på hyffsat bra humör och såg fram emot skotningen. Men inte blev det någon skotning för min del, hann inte mer än komma till skolan så började en lärare säga en massa jävla skit. För att jag inte gjort ett prov. Men wooow. Som att jag kunde komma på provtiden igår 13.30 när jag var ute i skogen till typ 15 igår.
FÖRLÅT DÅ FÖR ATT JAG FÖRSÖKER MED SKOLAN!!
Fick sitta och plugga till provet, gjorde det till en bit in på lunchen.
Vid 12 kom Fredrik och hämtade mig, var på så dåligt humör. Körde runt i Kalix och tittade på hus. 14.10 var jag tillbaka på skolan för att göra det där förbannade provet.
Får se om man får fara ut och skota imorgon då.
Fick även veta att det ska bli ett evk möte. Inte alls kul. När jag fick min varning så skärpte jag mig, men blev SJUK!.. Men det spelar tydligen ingen roll, evk ska det ändå bli.
Blir jag av med pengarna, då har jag inget annat val än att avsluta skolan och leta jobb. Tråkigt men sant. Kan inte vara utan pengar.
Man får tydligen inte vara sjuk, så blir jag inte av med pengarna och kan fortsätta med skolan, då får jag helt enkelt pallra mig till skolan hur sjuk jag än är.

Så, är på väldigt dåligt humör och mår inte alls bra.. Jag som fått vara glad i flera dagar och trodde att det dåliga äntligen vände, men så klart skulle detta hända.

Har inget mer att säga..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0